Σχετικά με εμας

starmobility Σχετικά με εμας
StarMobility Solutions

Η Star Mobility Solutions είναι μια εταιρεία με πάνω από 60 χρόνια εμπειρία στον χώρο της Αυτοκίνησης & την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Αξίες όπως η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία, η καινοτομία, η συνέπεια, η υπευθυνότητα, καθώς και ο σεβασμός, ταυτίζονται πλήρως με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας.

Στόχος μας είναι να ανοίξουμε τον δρόμο στην εναλλακτική μετακίνηση και να αναπτύξουμε το e – mobility στην Ελλάδα. Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Star Mobility Solutions, νιώθουμε δέσμευση απέναντι στον άνθρωπο & το περιβάλλον και γνωρίζουμε με σιγουριά ότι η πράσινη μετακίνηση συμβάλλει σε μια ομορφότερη καθημερινότητα για όλους, καθώς και σε ένα βιώσιμο μέλλον για εμάς & το περιβάλλον.

Αυτό που επιθυμούμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι να σας εισάγουμε στον νέο αυτό τρόπο μετακίνησης. Θέλουμε να αισθανθείτε και να βιώσετε, τα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε από τη στιγμή που θα αποφασίσετε ότι  θέλετε και εσείς να αρχίσετε να μετακινείστε ηλεκτρικά.

Εμπιστευθείτε και εσείς τη Star Mobility Solutions:

H Star Mobility Solutions διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων με την υπογραφή επιλεγμένων προμηθευτών. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το ηλεκτρικό όχημα που ταιριάζει καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που συνοδεύουν τα προϊόντα μας. Διαλέξτε ανάμεσα σε ηλεκτρικά scooter, ποδήλατα ή ηλεκτρικά οχήματα για τους λάτρεις της περιπέτειας και των off – road διαδρομών & μείνετε ήσυχοι ότι η διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία των ηλεκτρικών οχημάτων, σας εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας παγκοσμίως.ε σήμερα στη Star Mobility Solutions και πραγματοποιήστε εργοστασιακό service. Εξασφαλίστε την πιο ανταγωνιστική τιμή, γνωρίζοντας από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για ανταλλακτικά και εργασία. Διαλέξτε το οικονομικό πακέτο service που σας εξυπηρετεί και διατηρήστε τo όχημά σας σαν καινούργιο με το μικρότερο δυνατό κόστος .

Τo ηλεκτρικό σας όχημα αξίζει μόνο την καλύτερη και κορυφαία ποιότητα. Μαζί μας θα είστε πάντα σίγουροι ότι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί φροντίζουν τις ανάγκες του. Με εργαλεία και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις του οχήματός σας, όσο μικρές ή μεγάλες είναι. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε:

Επιλέξτε το καλύτερο για το αγαπημένο ηλεκτρικό σας όχημα:

Το ηλεκτρικό σας όχημα αξίζει μόνο την καλύτερη και κορυφαία ποιότητα. Μαζί μας θα είστε πάντα σίγουροι ότι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί φροντίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, την ποιότητα του Service στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας, καθώς και την υψηλή ποιότητα των Γνήσιων ανταλλακτικών από τους προμηθευτές μας.

Ελάτε σήμερα στη Star Mobility Solutions και εξασφαλίστε :

  • Ανταγωνιστικές τιμές.
  • Ασυναγώνιστης ποιότητας υπηρεσίες για τα οχήματα της StarMobility Solutions.
  • Άριστη εξυπηρέτηση τόσο σε επίπεδο Sales, όσο και After Sales.
  • Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.
  • Δυνατότητα Test ride & Test drive, ώστε να διαπιστώσετε στην πράξη αν το ηλεκτρικό όχημα της αρεσκείας σας, καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες & απαιτήσεις σας.
  • Εξειδικευμένο Service με το δυνατότερο χαμηλό κόστος.

Στη Star Mobility Solutions δεσμευόμαστε ότι θα σας μυήσουμε σε έναν ολότελα νέο & πλήρως οικολογικό τρόπο μετακίνησης που θα λατρέψετε!